Gökçam İlkokulu


Vizyon:  Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizin fikirlerine önem vermek.  Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı ve yenilikleri desteklemek.  Karar alma sürecinde katılımcılık, şeffaflık ve eşitliği esas almak.  Çağımız bilgiyi öğretme çağı değil, bilgiye ulaşma yollarının öğretildiği çağdır. Bu nedenle önemli olan eğitimde kaliteyi ön planda tutarak bütün öğrencilerin “öğrenmeyi” öğrenmelerini sağlamaktır.

Misyon: Okul idaresi ve öğretmenler olarak bizler, Atatürk İlke ve Devrimleri’ ne bağlı, Cumhuriyet İlkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini bütün insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmeği hedefliyoruz.

Başarılar: Okulumuzun 2006/2007 Eğitim Öğretim yılında Vali tarafından onaylanmış, Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanı itibariyle en başarılı okul olması dolayısıyla BAŞARI BELGESİ bulunmaktadır. Ayrına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Benim Okulum En İyisi" Projesi kapsamında 2009/2010 Eğitim Öğretim yılı Nisan ayında En Başarılı Okul seçilerek Teşekkür Belgesi ve 1 adet Projeksiyon makinesi ile ödüllendirilmiştir.

Saatler: 08.30 de derse başlanıp 14.30 da sona ermektedir.
Isınma: Klima
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning Projesi yürütülmektedir.

Telefon - (242) 419 23 88

Belgegeçer - (242) 419 2388

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gokcamilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kır Mahallesi Haşim İşcan Cad. No 46 Konyaaltı/ANTALYA

Öğretmen :6
Öğrenci :50
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :920
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Yerleşim Yeri - Kır Mahallesi Haşim İşcan Cad. No 46 Konyaaltı/ANTALYA

Adres - Kır Mahallesi Haşim İşcan Cad. No 46 Konyaaltı/ANTALYA

Ulaşım Ulaşım halk otobüsleri ile sağlanabiliyor. (522) ve (512) Nolu halk otobüsleri buçuklarda otogardan, çeyrek saatlerde okulumuzun bulunduğu yerleşkeden hareket ediyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 13 KM