Keyifli Matematik e-Twinning Projemiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Sanal Dergisinde Yayınlanmıştır

25.04.2022 426

Günümüzde matematiğe karşı önyargılı bir yaklaşım vardır. İlkokul 2.sınıf öğrencilerimizin matematiğe karşı olumlu tutum geliştirmeleri için eğlenceli etkinliklerle matematik kazanımlarını kazandırmayı amaçlamaktayız. Etkinliklerimiz müfredat kazanımlarıyla paralel olarak sürdürülmektedir. Öğrencilerimizin problem çözme, akıl yürütme, eleştirel düşünme ve yaratıcılık özelliklerini ön plana çıkarmalarını sağlayacağız. Öğrenciler hem eğlenecek hem de matematiğe karşı olumlu tutum geliştireceklerdir. Teknoloji kullanımına teşvik ederek proje sürecimizde Web 2.0 araçlarının kullanarak çalışmalarımızı pekiştirmekteyiz. Projemizde Türkiye'den 10, Azerbaycan'dan 1 ortağımız bulunmaktadır.Okulumuz 2/A sınıfında Nesrin KOÇ öğretmenimizin rehberliğinde bu proje başarıyla yürütülmektedir.

bağlantı